субота, 13. фебруар 2010.

U zdravom telu zdrav duh


Danas su sportskim klubovima i osnovnim školama podeljeni dresovi i sportska oprema, poklon Ministarstva za sport i omladinu, i Sportskog saveza Srbije. 



Garniture dresova i fudbalske lopte dobili su FK  iz Karbulova i FK iz Brestovca.



Garniture dresova i košarkaške, odnosno odbojkaške lopte, dobili su KK "Hajduk Veljko" i ženska ekipa istoimenog odbojkaškog  kluba. 



Rukometaši "Hajduk Veljka" takođe su dobili garnituru dresova i veći broj rukometnih lopti.



Košarkaška tabla sa obručem i petnaest košarkaških lopti namenjena je osnovnoj školi "Branko Radičević". Osnovnim školama "Vera Radosavljević" i "Vuk Karadžić" u utorak će biti dopremljene fudbalske, odbojkaške i rukometne lopte ( po 15 svakoj školi). Isti broj lopti biće uručen i osnovnoj školi "12. septembar", koju pohađaju deca sa posebnim potrebama.

3 коментара:

  1. Pošto sam čuo da će opštinu Negotin u toku ove nedelje obići Ministrarka za omladinu i sport u Vladi Republike Srbije i da će ona obići negotinsku halu sportova i odobriti izgradnju sportskih terena u negotinskim selima, želeo bih da Vas zamolim da se tu nađe i sportski teren u M.Z.Prahovo za koji sam ja predao dopis predsedniku Privremenog organa opštine Negotin, ali na žalost on po tom pitanju ništa nije uradio i ako mi je rekao da će to ući u dnevni red sednice Privremenog organa početkom februara.
    Isto tako ste ovaj put zaboravili OŠ. "Pavle Ilić Veljko" iz Prahova koja nema svoje lopte za igru, pa učenici nose svoje lopte od kuće, ali ih vrlo često kupuju jer se stalno neka probušu uprkos staklićima na terenu, kamenčićima... još ima i trave.. kao da smo na nekoj livadi...voleo bih da nešto od ovoga bude urađeno... Unapred zahvalan na odgovoru, a u koliko nešto planirate, molim da me obavestite putem sledećeg broja telefona:
    061/606-98-08. Nikola Petraćković.

    ОдговориИзбриши
  2. Nismo zaboravili školu u Prahovu, i dobro znamo da svim seoskim školama, a i školama u gradu, nedostaje sportska oprema. Onoliko koliko smo dobili mi smo podelili, najpre u gradu, a nadamo se ubuduće biće i za seoske škole.
    Obavestiću Vas telefonom o poseti ministarke, možete biti naš gost i biće Vam, naravno, omogućeno da pitate ministarku sve što Vas zanima iz njenog resora.

    ОдговориИзбриши
  3. Poštovani:
    Imam još jedno pitanje za Vas..
    Zašto u tekstu stoji da je KK "Hajduk Veljko" dobio garnituru dresova i lopti kad nam u klub nije stiglo ništa? Unapred zahvalan na odgovoru...
    Pozdrav...

    ОдговориИзбриши