субота, 27. фебруар 2010.

Evo i nas !



6. ŽIVIM ZA NEGOTIN - G17 PLUS - BOŠKO NIČIĆ

Pobeda za Negotin !

2 коментара:

  1. Facebook je privatna stvar svakog registrovanog korisnika, i nema veze sa Zdravstvenim centrom. Međutim, delim Vaše mišljenje da je isticanje fotografija sa posla, ako je tačno Vaše opažanje, u najmanju ruku ipak neprimereno. Svako ponašanje medicinskog radnika prema pacijentima koje odstupa od zdravstvenih i etičkih normi, može biti provereno i eventualno sankcionisano, putem prijave pojedinačnog slučaja pacijentovom advokatu u Zdravstvenom centru. Naravno, ako je prijava opravdana.

    Na žalost, u pravu ste i za drugi deo pitanja. To predstavlja kršenje kodeksa ponašanja zdravstvenih radnika u delu koji se odnosi na način oblačenja na poslu. Znate da sam od skora na novoj funkciji i da postoje mnogo veći problemi u Zdravstvenom centru od navedenog, ali budite uvereni da će taj "problem" brzo biti rešen.

    Što se tiče trećeg dela pitanja, moj stav je odavno poznat i nepromenljiv. Adekvatna školska sprema je neophodna za svaki posao, prema naznakama u sistematizaciji radnih mesta. Navedeno znanje mora biti primenljivo na pozitivan način.

    Bićete dobrodošli na zvaničnom sajtu Zdravstvenog centra. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши