четвртак, 28. јануар 2010.

Dobar primer


Dnevni list "BLIC" u saradnji sa "BANCA INTESA" biraju najboljeg preduzetnika 2009. u Srbiji. Članovi žirija odabrali su 50 najboljih u okviru malih i srednjih preduzeća ("BLIC" utorak 26.januar,str.12) od kojih će odabrati najboljeg.

U grupi najboljih nalazi se i SPAJIĆ D.O.O. iz Negotina. Kompanija "SPAJIĆ" osnovana je 2002. godine, kao rezultat ideja Zorana Spajića i tridesetogodišnjeg iskustva članova njegove porodice u proizvodnji čeličnih vlakana i opreme. Iste godine počeli su sa razvojem i proizvodnjom mašina za proizvodnju čeličnih vlakana primenjujući nove koncepte u cilju povećanja produktivnosti, smanjenja troškova izrade vlakana, zaštite okoline i povećanja kvaliteta proizvoda. Prve isporuke kupcima u inostranstvu kreću 2004. godine, kada počinje i usavršavanje postojećih kadrova. Kompanija patentira svoje mašine i proizvode i širi paletu proizvoda i usluga. Danas je kompanija "SPAJIĆ" jedinstvena na teritoriji
Srbije po proizvodima i uslugama, a na svetskom tržištu čeličnih vlakana i mašina je među vodećim proizvođačima.
Mnogobrojna priznanja sa svetskih sajmova u Dizeldorfu, Moskvi, Londonu, skandinavskim zemljama i zemljama dalekog istoka, potvrđuju kvalitet.

Mogo više o navedenom preduzetniku potražite na
www.spajic.cc

Navedeni tekst je dokaz da u našoj opštini postoje vrlo uspešni, inventivni i sposobni mladi ljudi. Zoran Spajić je evidentno jedan od njih.

Otkud na našem blogu ?
Zoran Spajić, koliko je meni poznato, nije član nijedne političke stranke, a u razgovoru sa njim možete čuti da ga "politika ne interesuje".

G17 PLUS se zalaže za osnivanje PRIVREDNOG SAVETA u opštini Negotin, kao savetodavno telo predsednika opštine. Članovi SAVETA bili bi upravo takvi, dokazani, uspešni preduzetnici iz naše opštine, koji sigurno imaju dovoljno znanja i dobre predloge za razvoj preduzetništva u Negotinu.

Kompaniji "SPAJIĆ" čestitamo na velikom uspehu i svrstavanju među 50 najboljih u Srbiji, sa željom da pobedi u akciji "BLICA" !

2 коментара:

  1. Samo svrstavanje medju 50 najuspesnijih Preduzetnika u Srbiji dovoljna je nagrada.
    Bez komentara,sta drugo reci!

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdravljam takvu ideju, ako dotični imaju vremena i volje da deo svog vremena posvete opštem dobru, pa i svom.
    A ako može i jedan savet, ne treba previše filozofirati i izmišljati toplu vodu, izmišljena je u Inđiji, samo to treba prilagodita našim potencijalima i zaista to primenjivati, a ne samo o tome pričati.

    ОдговориИзбриши