петак, 18. децембар 2009.

Коалициони споразум


Општински одбори политичких странака
Покрет Живим за Крајину - Живим за Неготин
и
G17 Plus

ради унапређења животног стандарда грађана општине Неготин, побољшања стања у образовању, здравству, економији, култури и спорту, борбе против криминала и корупције и свих врста злоупотребе, залагањем за остварење регионализације и децентрализације Србије, заступани председницима општинских одбора странака, закључују овај:
КОАЛИЦИОНИ СПОРАЗУМ
О заједничком наступу на локалним изборима 2010. год.
у општини Неготин
Заједнички наступ биће у форми коалиције, а коалиција ће носити име:
ЖИВИМ ЗА НЕГОТИН - G17 PLUS - БОШКО НИЧИЋ - МЛАЂАН ДИНКИЋ
носилац листе Бошко Ничић

45 коментара:

  1. Prva izborna koalicija , najavljena na jednoj od prethodnih konferencija za novinare,ozvaničena je potpisivanjem sporazuma, koji svakako zaslužuje pažnju javnosti, a i medija, svakako! Dobro je i prijatno videti poznate, pa , ipak, nove "plesače" na političkoj sceni Negotina. Srećno!

    ОдговориИзбриши
  2. Nedavno najavljena, prva izborna koalicija krunisana potpisivanjem sporazuma, po mnogo čemu je interesantna i zanimljiva, te verujem da će joj dužnu pažnju posvetiti i mediji. Na političkoj sceni Negotina,novina, iako sa poznatim "plesačima". Srećno!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Срећна вам коалиција, другари.

    ОдговориИзбриши
  4. Pristojni ljudi, priznajem, prijatnog izgleda, civilizovani i nadam se da znaju šta hoće?Uspešan vam bio 7.mart 2010. Nadam se čestitkama, vi meni povodom 8. marta, ja vama povodom osvojenih mandata! Znamo se!

    ОдговориИзбриши
  5. Samo napred.Nicic je nas covek.Kad je dobar Zajecaru sto ne bi bio i Negotinu.Osim toga u Negotinu ima daleko bolje ljude uz njega.

    ОдговориИзбриши
  6. Normalno je ocekivati ovo,sad zajedno da razbijemo Buljisi i Oruku guzu i vratimo ih u sela pa samo na vasar da dolaze u grad.

    ОдговориИзбриши
  7. Koalicija sa Radom,netreba vise niko,kazite DS i SPS da nema potrebe da idu na izbore i ovako gube.Mogu samo da lazu sebe da ce dobiti vlast 7.03.2010. Gud baj Zuto crvena koalicijo.Pa ,pa Strahinja,Radojevicu,Janicu,Suco,Sure,Pajto,Gencu.

    ОдговориИзбриши
  8. Kombinacija je superiska. Nicic je Negotinac, ima iskustva sa farmom pa ce lako dovesti stoku u red.

    Vlada kao dir.pozorista zna probleme kulture jos dok je radio u Negotinu tako da je to dobra kombinacija.Neznam kako ce spavati Cica sa svojom znackom i Strale.
    Mislim da su im zivci pred pucanjem ,jedino jos Buljisa moze da im obeca sigurnu pobedu kao i presednicima sudova.Sto se SPS tice pasce drasticno i oni,koliko se primecuje oni se neoglasavaju ,valjda jos nisu zavrsili kurs srpskog jezika.

    ОдговориИзбриши
  9. Mislim da i Baneta Petkovica treba da pozovete da vam se pridruzi,ha,ha,ha,(salim se)
    Stvarno nemate srca kako jeb...Buljisu pa de ce vam dusa ljudi ,voli i on vlast i Strale voli i MIki konki voli i svi volimo i ON voli nas.

    ОдговориИзбриши
  10. "Znamo se", bio je slogan pod kojim je Siniša Puljecović vodio kampanju za predsednika opštine.Ako se prisetimo i da je petljao sa osnivanjem G17, da li je to previše slučajnosti?

    ОдговориИзбриши
  11. Prpa u protivničkom taboru. Pozvali Borane da pljuju po vama preko Laletovog bloga.Ali ne mogu vam ništa ni uz pomoć vanzemaljaca. Samo napred! za dobrim konjem se prašina diže.

    ОдговориИзбриши
  12. Dali se to Lale i Miki pridruzuju novoj koaliciji?

    ОдговориИзбриши
  13. Prpa u protivničkom taboru!Pljuvanje u dalj čak iz Bora (na Laletovom blogu) ali neće im to pomoći. Samo hrabro! Za dobrim konjem se prašina diže.

    ОдговориИзбриши
  14. Nisi u pravu. DOBAR KONJ LETI.
    Ali ono sto je dobro to je da Dr.Tica okuplja dobre kadrove i sto postupa u stilu narodne izreke SLOZNA BRACA KUCU GRADE.
    To ohrabruje i daje neku nadu da Negotin ide naprede, a ne da nas vraca u "PRVOBITN U ZAJEDNICU" KAKO TO SADA CINE KOALICIJA DS i SPS.

    ОдговориИзбриши
  15. Tica za dir.bolnice da zavede red ovi su kao i opstinari nesnalaze se na ovim funkcijama.Kod njega sigurno nebi u UO bio ljubisa.Mozda bi bio Strahinja negde?

    ОдговориИзбриши
  16. Ne želim ni da pomislite da zbog slogana "Znamo se", na kraju moje poruke , od 18. decembra, kojom sam pozdravila potpisnike prve, zvanične , predizborne koalicije u Negotinu, imam bilo kakve veze sa dotičnim Puljecovićem. Nikada i ne daj Bože! Slučajno se dogodio sled reči. Doista ljudi, poznajem lidere koalicije , iz Pokreta i G 17 plus, i bez obzira šta vi rekli ili mislili, oni izgledaju veoma civilizovano, pristojno i kultivisano. Nekada je to sasvim dovoljno za uspešan početak. Znaju i da pričaju, pride. Žalim što u njihovom radnom predsedništvu , tokom potpisivanja sporazuma, nije bilo niti jedne dame. Biće i toga, nadam se? Javiću im se dan posle izbora, dakle 8. marta! Pozdrav i prijatno veče, posebno onima koji slave Svetog Nikolu!

    ОдговориИзбриши
  17. e moji negotinski politicari, treba Vam neko sa strane da bi namakli glasove, time unapred priznajete da ni jedni ni drugi nemozete sami da namaknete dovoljan broj glasova, mogao bi da razumem da stranka G17 pravi koaliciju u Zajecaru sa Nicicem ali u Negotinu to deluje malo smesno............pozdrav

    ОдговориИзбриши
  18. E MOJ LALE
    Izgleda da si zaboravio da si Ti na svom blogu pozvao da cujes predloge. I sada kada se pojavio prvi predlog u mesto da da to prihvatis kao konkretan predlog i da cekas da vidis sta i drugi misle, Ti se nepotrebno javljas.
    Ako imas stav i nisi za predlog budi konkretan i kazi razloge zbog cega Dr.Tica ne bi mogao da bude prvi c ovek ove varosi.
    Stari Ribar

    ОдговориИзбриши
  19. G 17 je u drugom krugu na poslednjim izborima u negotinskoj opstini dobio manje od 10 glasova (cini mi se 6).Neka me neko ispravi ako gresim.

    ОдговориИзбриши
  20. Smesno vama ili ne,ovde koliko vidim se radi.Nije samo praviti koaliciju,vec sa kim je pravis.Nije bilo nikad bitno koje ime nosis ili cije si familije,ako si dobar,dobar,ako si los dzabe tata direktor,prijatelj presednik ili sta vec.Ziv primer: ljubisa mislio sto je u Tadicevoj liniji dovoljno je.Pa vidite prevario se.Sin nase prijateljice je u sasvim nekoj drzavi daleko posle 3 godine ucenja novog jezika i truda dostigao prvu nagradu medju hiljade ucenika.A nije pre toga znao da bekne njihov jezik,i stranac. E to je demokratija i vrednovanje i postovanje svakoga.Nije bitno ko si sta si,ciji si covek,bitno je koliko znas,umes,vredis.Tica je to shvatio,a shvatice i drugi.Ima jos takvih u Negotinu i te kako.

    ОдговориИзбриши
  21. A kada sam ja to rekao da Tića ne može da bude No.1?
    "Ne zanosite se" ima veze sa nečim drugim, drugim komentarima - onim strahonjskoslavskim, ili navodnim pozivom u pomoć Boranima.
    A ne sa komentarom koji je baš iznad mog ...

    Aman bre, ne za nosite se.

    ОдговориИзбриши
  22. Da li je na nivou koalicije dogovoreno ko ce biti kandidat za predsednika opstine i ako jeste ko ce to biti?

    ОдговориИзбриши
  23. U ovoj fazi dogovora kadrovska rešenja nisu bila na dnevnom redu koalicije.
    U četvrtak će početi sa radom koalicioni Izborni štab...
    "Daleko je sunce"

    ОдговориИзбриши
  24. Sto se tice kadrovanja po tome su poznate sve stranke u Negotinu pa ce zarad svojih kadrova smeniti i sposobne.Neznam samo kad ce prestati to kadrovanje i da se okrenemo radu,redovnim nenamestenim konkursima ,a ne v.d.Zamislite naucnu fantastiku u Srbiji :Covek strucnjak iz bilo kojeg grada ima sanse da dobije posao u Negotinu zato sto ima dobre reference i nije clan nijedne partije niti poznaje nekog u Negotinu.To je da kako daleka buducnost,a dotle cemo kadrovati zabama iz ove bare.Drzava je bila velika i dobra kad se mesalo stanovnistvo tako sto su drzavni sluzbenici postavljani u druge gradove.Danas imamo preduzeca gde rade sin otac,majka itd, zato ih i zovu institucije za majku i dete.Pogledajte pravosudje u Negotinu,pa policiju, javna preduzeca.Kad ce moci isplivati kvalitet kad se sve radi kao u Crnoj Gori po rodjackoj liniji.Kadrujte vi i dalje dok mi odemo sto dalje od vas u beli svet da tamo radimo i mucimo se, da nas izrabljuju kapitalisti i da jedemo nutelu i pijemo viskic sa hledom.

    ОдговориИзбриши
  25. Ko još veruje u G-17,da jesu eksperti,to je tačno,,ali da kradu i lažu...pa to je stranka sa 3 člana,večito se prišljamče nekome,i vazda oko mesta gde namirišu pare.Baš se našli sa Sašom Mirkovićem i Ničićem-Da neće od Negotina da naprave Farmu(Firmu)???
    Pa Negotincima nisu svrake popile mozak!!!!!

    ОдговориИзбриши
  26. Negotin-dupli opsti haos.Jedan je sneg,a drugi strah pojedinaca jer vide,jasno im se ispred ociju kolutaju Tica i Nicic.Neko se buni Nicic- farmer.Pa? Uzeo covek dobre pare,sto da ne.I mi bi,al nas ne zove niko.Da cela Srbija nije to podrzavala,toga ne bi bilo.Al Srbija to obozava,kao i razne serije,a ima toliko lepih knjiga,ali iz njih moze nesto i da se nauci,taman posla-baci to.A onda komentari nasih Srba na sve strane,svi skolovani,diplome im vire iz usiju,nosa.Kad ono upsssss-eto korupcije na fakultetima.Kako to sad???Ma u Srbiji tako nesto,ma jok,taman posla,samo je tip otisao sa kupljenom diplomom da radi u Evropu,kad ono diploma nema godinu izdavanja,samo dan i mesec,(licno video)ispitivanjem se dokazalo da ih je bilo dosta i sve na isti kalup.Skolovani za kes,svaka cast izuzecima.Al izuzeci i ne masu svojim diplomama,veliki deo i radi nesto.Eto pa zakljucite sami.Ostavite se ljubomore i mrznje,pocnite da volite sebe prvo.U ovoj drzavi je radikalna stranka posebno ostavila svoj trag,bljuvanje,niko im ne valja,a ono ispade ne valjaju sami sebi.Jama je duboka,iskopana rupa,ne kopaj umorices se dzabe(nije dzabe,dobices besplatan boravak u njoj).Hvala na dozvoljenom prostoru.A Tici,Nicicu i ostalima kao oni svaka cast,samo napred,imate kulturu neku i ne bljujete nikog vec gledate da nesto napravite.I za to vase ponasanje ima jedna izreka-USE I U SVOJE KLJUSE.Takve volim.Bravo

    ОдговориИзбриши
  27. Rizikujuci da me mnogi ne razumeju, ja se ponovo javljam i molim sve postene gradjane da se ozbiljno izjasne na temu: KOJE SU TO SNAGE U NEGOTINU ZA KOJE MISLITE DA MOGU USPESNO DA VODE NAROD OPSTINE NEGOTIN.
    Svestan sam rizika da mnogi ne zele da se jave iz jednostavnog razloga, a to je da ne ispadnu sami sebi smesni, javljajuci se, na bilo kom blogu, "U NAJEZDI NEOZBILJNOSTI", MADA TU I TAMO JAVI SE NEKI OZBILJAN, samo sto je tesko prepoznatljiv.
    Svi oni koji hodaju po tananoj liniji koja razdvaja jedne od rugih MOLIM U Z D R Z I T E S E. Koristite Laletov blog.
    A Laletu bih porucio: SVAKA SLIKA OBJAVLJENA NA BLOGU GOVORI MNOGO VISE nego sto je napisao.
    Stari Ribar

    ОдговориИзбриши
  28. E moj alase!
    Ima ih puno koji bi mogli da vode narod opstine(zedne preko vode), ali ne vidim ko bi mogao da izvuce ovaj grad iz beznadja.
    Aj' ako ti znas, reci... ali argumentovano.

    ОдговориИзбриши
  29. Tačno je da su Radikali ostavili dubok trag i dalje to čine-ukazujući na lopove,prevarante,lažove,mafijaše koji bestidno lažu-normalno da takvi nama nisu dobri,ako su tebi Čeda,Dinkić,Tadić,Đilas i ostale "poštenjačine"koji se vade na knjigovođe kada nestanu pare iz budžeta,dobri-neka su ti,a ta jama koju pominješ i koju 10 godina kopate ovom narodu u Srbiji,pripašće vama.
    Ne zameri nisam želeo da te vređam-odgovor je adekvatan Tvom komentaru.
    Primio si se brate na šuplju priču o Evropi,pa ne vidiš koji pustoš po srbiji čine ovi iz ds,g-17 i sps po kojima ste do juče pluvali a sada se kunete u njih-a to govori sve o vama.
    RADIKALNO,ZNA SE....i nema nedoumica....

    ОдговориИзбриши
  30. E moj drjackas
    Svi smo mi anonimni i to je NAS RIZIK da li nas neko shvata ozbiljno ili ne.
    Moja namera je da animiram sto vise gradjana opstine Negotin da se izjasne.
    Koristim ovu priliku da porucim svim styrankama koje deluju na teritoriji opstine NEGOTIN da se ukljuce i DAJU ZVANBICNO SVOJ STAV na ovom blogu ili svom povodom neformiranja opostinske izborne komisije ( u zakonskom roku) i APELA GOSPODJE GEROV predsednici skupstine Srbije,predsedniku vlade i ostalim, kao i o podnetoj krivicnoj prijavi koja je podneta protiv Ljubise,Radeta i Slavice.
    JA LICNO MISLIM DA BI ZA OVAJ GRAD NAJBOLJE BILO KADA BI SE "POMIRILE STRASTI" I SVE STRANKE KOJE DOBIJU NA IZBORIMA DA UCESTVUJU U VLASTI PREMA PROCENTU OSVOJENIH GLASOVA.
    Znam to je nemoguce, ali je to moja zelja.
    Ali posto si me pitao ja cu Ti odgovoriti:
    -Ja tu pre svega mislim na PNTK na celu sa gospodjom Gerov ( o tome sam napisao u odgovoru gospodinu Trailovicu) i
    -G17 na celu sa Dr.Ticom. Doktor Tica se vec dokazao sa SVIM ONIM STO JE UCINIO KAO DIRETOR MEDECINSKOG CENTRA,MODERNIZACIJI ZDRAVSTVENE OPOREME I RADA U MEDECINSKOM CENTRU i so je, ruku na srce, trasirao put daljeg razvoja zdravstvenih usluga u Negotinu i ZBOG TOGA STO JE KAO ODBORNIK POKAZAO kako treba de se radi ne samo na sednicama skupstine i VEC KAKO JE MOGUCA SARADNJA SA PREDSEDNIKOM OPSTINE, bez obzira na stranacku pripadnost.
    OBA KANDIDATA SU PRE SVEGA ZA NEGOTIN.
    To je moj predlog,a na drugima je da se izjasne.
    Vladimiru Djuricu se izvinjavam i mislim da njegove sposobnosti mogu da dodju do izrazaja samo kao novinar, jer tada ne bismo bili u informativnom mraku VEC BI SAZNALI, pre svega zahvaljujuci njemu SVE ONO STOJE BITNO ZA NEGOTIN, PA I SIRE REGION.
    Ja se izjasni. NA POTEZU STE SVI VI KOJI ZELITE DOBRO SEBI,SVOJIM SUGRADJANIMA,GRADU,OPSTINI NEGOTIN.
    Skupite hrabrost i izjkasnite se, kad vec nemamo druge mogucnosti, jer proslo je vreme zborovanja. Neka ov o bude svojevrsna TRIBINA GRADJANA.
    Stari Ribar

    ОдговориИзбриши
  31. Gledam sajt DS (figure veneris u boji) kad tamo nijedne slike Ljubise sa Djindjicem,zasto?
    Tada nije ni bio clan stranke,a koje je bio ostace tajna.

    ОдговориИзбриши
  32. Nemoze da se covek nacudi,glavni Ljubisini protivnici u stranci postadose njegovi najveci kadrovi .Kako je danas kupiti coveka lako.Zato i nema onih koji su bili kad je bio Djindjic,sad su tu neki drugi ljudi nepoznati 5 oktobru,Sujeranovic,Janjic,Prnic,Radojevic i naravno Ljubisa.Od starih demokrata ostao je Desko i Ceda.Kakav presednik takvo rukovostvo.

    ОдговориИзбриши
  33. Sto napadate Radojevica nije on kriv sto je g.. (gospodin)
    Sa tatom i SPS drzi sindikate pod kontrolom jedu mu iz ruke ,jer neko cuo da strajkuju u komunalu,eto vidite.Ispeko covek zanat kad je radio u Poljotehni kao magacioner,rukovodio misevima,pa sad znanje prenosi u novu firmu gde rukovodi sa tatom.

    ОдговориИзбриши
  34. @Анониман је рекао... 21. децембар 2009. 23.45
    mnogo si smesan.Ja zivim u Evropi 20 i kusur godina.Odavde vidim koliko ste prosti.Prostakluk,vredjanje,polivanje vodom,gadjanje cipelama,mahanje pistoljima ispred kamera.Kao sto vidis meni Evropa nije san,nego java.I ja bas zato vidim koliko prostakluka je u radikalima,jer toga ovde nema.Daleko ste vi od Evrope i civilizacije.Ali narod se osvestio od vas.Dzaba vam vise tog lajanja.Ne prolazi vise.Ja znam koliko su ljudi ranije bili za vas,i nikom nisam mogao da objasnim neke stvari.A sad svi ti ljudi kazu,ma pusti kakvi radikali.Vazno da su se oni probudili.A vi ostanite to sto jeste,meni uopste ne smetate.Naprotiv.

    ОдговориИзбриши
  35. Anonimni napisao: "Kombinacija je superiska. Nicic je Negotinac, ima iskustva sa farmom pa ce lako dovesti stoku u red."
    Autoru ove recenice treba dati nagradu za napisano delo.Valjam se vec pola sata od smeha.

    ОдговориИзбриши
  36. Sad je na redu Strahinja i njegovo resenje,sutra nesto trece ,ljudi oladite malo,lopate u ruke i rascistimo sneg to se vidi ,a vase gledanje u ekran i pljuvanje zadrzite za tv duele(ako RTK ima struje).Ostavite tog dir.Radojevica nije on kriv sto Ljubisa kupuje one koji su protiv njega,uostalom i tata i tast su mu bili direktori pa je redno da dodje do smene generacija ,na mladjima svet ostaje.

    ОдговориИзбриши
  37. Dodje mi da placem,Ljubisa menja direktora komunala.sad ocekujem otpor i izmisljeni strajk podrske koji ce organizovati i voditi njegov tast Brance.
    Poruka je za one koji to zaboravljaju:Ne laj na ruku koja te hrani.
    To je zaboravio direktor komunala,ali nije zaboravio Ljubisa.

    ОдговориИзбриши
  38. Tico azuriraj sajt.Mnogo Vam je dugo ista tema a to za Blog nije dobro.

    ОдговориИзбриши
  39. "Odgovor anonimnom-22.12.2009.u 23 i 55.
    Jadna je tvoja java da u tzv.Evropi pereš WC i budeš tretiran gore od Rumuna -a kada je Srbiji bila potrebna pomoć kao pizda gledao sa strane stradanje Srba od tih tvojih "civilizovanih" Evropejaca.
    Ti ne vide dešavanja u Engleskom,Japanskom ...parlamentu,nihova fizička sukobljavanja (zar su i ti parlamentarci prosti?),već ti smeta naša Radikalska borba protiv ovih žutih mafijaša-Đilas,Beko,Mišković.Dinkić....vidi samo šta rade pravosuđu,kadija te tuži,kadija ti sudi...
    Tvoja prostota je u tome što ti nemaš osećaj za nacionalnu pripadnost,ti ne pripadaš nigde-prodao si dušu za par stotina evra radeći od jutra do sutra kao zombi .Ja sam brate ponosan što sam SRBIN,Srbija je zemlja prepuna bogatstva i lepote,divnih ljudi koji su uhvaćeni u klopku fašista sa zapada i poltrona u Srbiji koji su na vlast postavljeni od tih krvopija.Ništa ti bolje ne živiš ,niti si srećniji od mene.ti si samo sluga tvojim gazdama-STRENĐER...a kada đođete u Srbiju date malo oduška sebi da osetite šta je normalan život.
    Vidi! Mi Radikali hoćemo da živimo u svojoj zemlji bez pritisaka i ucena tih fašisto-globalista,da nam ne otimaju naše manastire,kulturu,fabrike...ali badava ja to tebi pišem neznaš ti štaje to globalizam,okupacija,sloboda kada nemaš svoj život i živiš-kako kažemo mi srbi NA MINUT-potrčko...
    U dubini duše te to boli..pa ćeš kad-tad biti protiv takvog režima...bićeš ti dobar Radikal-kada se probudiš iz zombi sna...pozdrav brate!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  40. A znas sta je najsmesnije?
    Kad dodju iz Jevropu nista ne ponesu od kulture koju su tamo satro primili.
    Bacaju djubre gde stignu, parkiraju se gde hoce, ne znaju da kazu dobar dan, ma da ne nabrajam vise. Dovoljno je!

    ОдговориИзбриши