среда, 02. децембар 2009.

Korekcije, sada i u buduće ...

Pozdrav za sada neimenovanim posetiocima bloga, i zahvalnost za dobronamerne kritike i savete!
Eto, kao što vidite, uvažili smo Vaše (opravdane) primedbe i "korigovali se u hodu". Tako će biti i u buduće, ne samo na blogu, već i u našem radu, kada budemo bili deo nove opštinske vlasti.
Naš cilj je da našu opštinu i NAŠ NEGOTIN vode najpametniji, najbolji i najstručniji ljudi, a dobro znamo da se takvi ljudi nalaze u Negotinu, naravno ne samo u našoj stranci, već i u drugim strankama, kao i u delu građana bez stranačkih opredeljenja i ambicija. TO je naša ciljna grupa, i naše opredeljenje da se posle izbora u formiranju opštinske vlasti zajedno nađu najsposobniji, koji će moći da doprinesu boljitku i razvoju naše opštine.
Ne zaboravite naš slogan: MOJE PARČE SVETA - MOJ NEGOTIN!

3 коментара:

 1. E pa drTićko, mogli ste da mi javite i za ovo novo parče negotinske blogosfere.
  Nema veze, ovo je vaše i sa njim ćete onako kako želite. Samo vas molim da sutra ne radite sa zajedničkim (kao što je opštinski sajt) onako kako to rade ovi iz neorganizovanog organa.
  Ćerajte, stručnjaci.

  p.s.
  Hvala za link.
  p.p.s.
  Nije kritika nego stvar stila - morate da se odlučite kojim pismom pišete blog, latiničnim ili ćiriličnim. Ne zbog nekog srbovanja, stila radi, da bi vam onda ono drugo pismo moglo da posluži kao ono kojim nešto citirate, komentarišete ili naglašavate. Ili pomalo zajebavate, poput Građanskog Kruga. Ali - sa merom.

  ОдговориИзбриши
 2. Dajte na izvestaje o Vasim promocijama u MZ Opstine Negotin.Cujem da je u Jabukovcu bilo vrlo posaceno.

  ОдговориИзбриши
 3. Naravno, kada se krene sa promocijama izveštaji će biti i u foto formi.
  U Jabukovcu nije bila promocija već osnivanje mesnog odbora Pokreta "Živim za Negotin".
  Hvala što pratite aktivnosti.

  ОдговориИзбриши