среда, 23. децембар 2009.

Динкић: Србија излази из рецесије


Парафирање анекса уговора са „Фијатом” не представља само посао века, већ и симболичан излазак Србије из рецесије, изјавио је министар економије Млађан Динкић.
Прочитаје више

6 коментара:

  1. pričaj,pričaj za nula dinara u minuti,vaš Ljubiša.Samo vi pišite mi radimo,vidimo se za 4 godine.

    ОдговориИзбриши
  2. povećanje plata radnicima opštine,vrtića ,a na red će doćii drugi ,mi radimo.Hoćemo da ovaj grad bude grad zapošljenih i uspešnih ljudi,neka se prisete ovi što sad pišu kako se ponašala Rada,Videnović,Tića kad su bili na vlasti.Gde su pare od smodoprinosa za zdravstvo,pitajte Radu ona zna .Kod onog što sad sa njim šuruje.Ko je zaposlio u komunalu buljuk radikala i dir.bez radnog iskustva.Pitajte radu.Ko je zakazivao i održavao sednice suprotno zakonu.Pitajte Radu.Ko je postavio Laleta za dir.komunala .Pitajte Radu.Ima još toga ali zasad je dosta ,prisetite se.Piši,piši za nula dinara i to zauvek na blogovima,vaša DS

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je bas babtisticki receno.Od kako cujem za ovog coveka,sve na silu,hoces neces,ja sam bos, krvopijac,vidi se iz njegovih reciju kako ne mari sta narod hoce,on je bog.Nece moci.Neko ce pasti za slobodu ovde.Sta radite,kupujete glasace sa opstinskim parama,zato ste svima povecali plate,nabosce vas ti isti,ha,ha.Ljubisko varate se,to nisu investicije,nemate vi pojma sta znace investicije,to niti je baptisticka sekta,niti namestaj.GOTOV JE.

    ОдговориИзбриши
  4. Vidim dosda ste vi doveli investicije u ovaj grad.Pitajte Radu gde joj radi sestra,zet itd.To je dobra inveticija.Ma ništa nije bolja ona od Ljubiše samo joj je krivo što nema vlast.Eto je opet danas sa gen.Delićem,Videnovićem vucaraju se po kafićima.Sa njima sutra da vlada ,da nam Nocin,Cvetko ,Zrekelić,Pandurović,Videnović kolo vode ,more ma..

    ОдговориИзбриши
  5. Pa batalite i Ljubisu i Radu.Valjda ima jos sveta u tom Negotinu.Ono sto mi ne valja ja zaobidjem.A to sto DS naziva radom,povecanje plata onima koji i te kako vec imaju podosta,a ostali ne znaju gde da se zaposle(ima ih na hiljade),to nije rad,to je samo vredjanje istih jadnih i nezaposlenih.Bolje da vi iz DS ne pisete,inace ovako se otvaraju istine.

    ОдговориИзбриши
  6. He,he koji SAH MAT.Bravo za nezaposlenog Negotinca.

    ОдговориИзбриши