понедељак, 8. март 2010.

Bunar političkih želja



Da li sve političke želje mogu biti ostvarene posle završenih lokalnih izbora ? Naravno da ne. Ali većina želja - možda. Većina (politička) treba da ostvari želje, ali želje građana koji su glasali, a ne samo svoje. A želje građana su skromne - da bolje žive. A obećanja političkih stranaka su mnogo iznad želja i nadanja prosečnog stanovnika naše opštine.
Pa, da vidimo . . .

4 коментара:

  1. More Tićo, pribojavam se toga šta ćemo sve da vidimo. Vidiš kako je manijak delio one letke, počeo da preti još noćas, nije ni mogao da spava. Uzbuđenje neko, erotika, tremens, šta li ga već stislo - doktor si, znaš bolje od mene šifarnik bolesti.
    MLogo sam se prestravio, m l o g o .......
    Odmah me uhvati neka blogoreja, da prostiš.
    ;P

    ОдговориИзбриши
  2. Покрет је "пуко" само ѕбог коалиције са Г 17+, политичком опцијом која није омиљена у народу!
    Лоша процена коалиционог партнера или очајнички потез лидера Б.Н?
    НАРОД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ...

    ОдговориИзбриши
  3. Na ovim izborima je zbir glasova G17 PLUS i PŽZK za 150 veći nego na proteklim izborima 2008. godine, iako je izašlo 2.500 glasača manje ! Ne znam ko je po Vama "puko", ali znam da su dobitnici VDS koji su imali jednog odbornika a sada dva, stranka Rasima Ljajića, koja nije bila u skupštini a imaće tri odbornika, i Živim za Negotin - G17 PLUS, sa 4 odbornika, za razliku od "nula" odbornika na prošlim izborima. Možda je neko zbog toga "puko", ali od muke.

    ОдговориИзбриши
  4. Moje najiskrene cestitke za osvojena 4 mesta odbronika na izborima i bice bolje na sledecim jer idete krupnim koracima napred svaki put,zar ne ?!?
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши